Elegance For Life
Medya

Medya

Modern Mekânlarda Monoblok Lavabo Dönemi

İnsanlar evlerinde olduğu kadar gittikleri mekânlarda da şıklığı ve modern tasarımları önemsemeye başladı. Restoranlardan otellere, havaalanlarından spor salonlarına kadar insanların sıklıkla ziyaret ettiği mekânların pek çoğunda şık mimari detaylara rastlıyoruz. Elbette bu anlayıştan mekânların tuvaletleri de nasibini aldı. Ferah, canlı ve kusursuz tasarımı sayesinde hijyen açısından güvenilir görünen yeni nesil mekan tuvaletleri, orada geçirilen vakitlerden alınan hazzı iki katına çıkartıyor. Mekân tuvaletlerine şıklığı ve modern anlayışı getiren en önemli unsurlardan bir tanesi elbette lavabolar. Mekân tuvaletlerinden kullanılabilecek farklı lavabo çeşitleri bulunsa da özellikle son dönemde bir hayli popüler hale gelen ve sıklıkla tercih edilen monoblok lavabolar; pratik kullanımları, hijyen odaklılıkları ve şıklıklarıyla ilgi görüyor.

Monoblok Avantajıyla Daha Kullanışlı Alanlar

Monoblok lavaboların en büyük avantajı aslında “Monoblok lavabo nedir?” sorusunun da tam olarak cevabı. Banyo mobilyalarını, mermeri ve ıslak zeminleri ortadan kaldıran mobilyalar hem daha sade hem de daha hijyenik bir ortam sunuyor. Bunun yanı sıra farklı ölçülerde uyarlanabilen modelleriyle her mekâna kolayca girebiliyor. Asma monoblok lavabo modelleriyle fazla yer kaplamayan, kullanışlı ve şık lavabolar; yeni nesil mekan tasarım anlayışının vazgeçilmez bir parçası haline geldi.

Monoblok Lavabolar Her Yerde

Son yılların modern lavabo modelleri arasında gösterilen monoblok lavabolar özellikle genel kullanım alanlarında sıklıkla karşımıza çıkıyor. Yan yana dizilmiş lavabo ihtiyacı bulunan spor salonu, restoran, otel, okul, havaalanı, kafe, etkinlik mekanı ve hastanelerin tuvaletlerinde pratik ve hijyenik kullanım amacıyla tercih ediliyor. Mekânlara şık ve ferah bir görünüm sunan monoblok lavabolar son zamanlarda genel kullanım alanlarındaki tuvaletlerin yanı sıra kullanışlılıklarıyla evlere de girmeye başladı. Özellikle daha dar mekanlarda ilk akla gelen çözüm olan monoblok lavabo modelleri küçük alanlardan maksimum faydayı almayı sağlıyor.

Renklenen Mekanlar

Lucco lavabo, özellikle renkli monoblok lavabo modelleriyle mimarlara ve son kullanıcılara ferah, renkli ve canlı mekanlar yaratma imkanı sunuyor. Lucco’nun sunduğu 13 farklı renk alternatifli monoblok lavaboların arasından mat ya da parlak olanlarını seçmek de mümkün. Böylece tasarımı ve dekorasyonuyla kusursuz alanlar yaratmak kolaylaşıyor; lavabolar standart hallerinin uzaklaşarak keyifli alanlara dönüşüyor.

Lucco’nun sunduğu renkli monoblok lavabolarla ilgili daha detaylı bilgi almak için linke tıklayarak Lucco ile iletişime geçebilirsiniz.

Dilerseniz monoblok lavabolarla ilgili hazırladığımız videomuzu izleyebilirsiniz.